Kenyafadder

Centrumkyrkan Faluns hjälparbete för Kenyas barn


Postgironummer:

475 61 54-3Se filmen om Centrumkyrkans barnarbete i Kenya

Klicka här

 


Besökare på sidan

Sidan uppdaterad

2021-12-20


JULBREV DECEMBER 2018

Kära fadder!

Nu är vi åter igen vid slutet av ett år, ett år av stora och små händelser. Mycken information och debatt om klimatets förändring. Och visst ser vi påverkan av klimatförändring även i södra Kenya där vi har våra insatser.

De viktiga regnen har blivit helt oförutsägbara. Ibland kommer inget regn och ibland i massor.

I år har verkligen vatten till barnen och familjerna stått i centrum. Vi har fått samla in pengar till brunnar och pumputrustning, till vattentankar och rörledningar, till skyddsbarriärer för dammar och vattenreningskrukor. Allt för att ge vatten, detta viktiga och livsuppehållande vatten till människor.

Förskolorna fungerar mycket bra. Barnen älskar att gå i skolan och den måltid de får under skoldagen räddar många småttingar från lidande. När skördarna slagit fel och det inte finns mat hemma blir matköerna vid våra förskolor dubbelt så långa av barn som kommer lagom till att maten serveras och ingen hindras. Käre vän, om du visste vilken betydelse din insats gör! Låt ditt hjärta värmas av att du hjälper utsatta barn. Härliga, glada, lekfulla barn tack vare ditt bistånd.

Tack för din insats för barnens skolgång, för möjlighet att få fram vatten, för hjälp till familjerna utan försörjning.

Tack för att du hjälper oss i arbetet!


 God Jul och Gott nytt år!

 Önskar

 Mats och Agneta Gustafsson

  Centrumkyrkans fadderverksamhet, Falun.Copyright © 2014. All Rights Reserved.